STYRELSE OCH KANSLI

Hur ser vår organisation ut?

Grunden för vår organisation är alltid medlemmarna och deras engagemang. Att bedriva den kvalitetsmässiga verksamhet som HiSUS idag gör förutsätter vissa administrativa och organisatoriska aktiviteter.

Styrelsen – Nedan kan du se vilka som sitter i HiSUS styrelse samt i UHiS styrelse och vilka befattningar de har. Vill du maila till styrelsen? Du hittar styrelsemedlemmarnas mailadresser nedan.

Kansliet består av tre anställda. Du ser nedan vilka som ingår i kansliet. Vill du maila hela kansliet? Maila här.

STYRELSE

Natalie Axelsson

Ordförande i HiSUS samt i UHiS styrelse Vill du kontakta Natalie? Maila här.

Simon Bäckström

Ledamot i HiSUS samt i UHiS styrelse. Vill du kontakta Simon? Maila här.

Sven Segerlund

Vice ordförande i HiSUS samt i UHiS styrelse. Vill du kontakta Sven? Maila här.

Paul Dakwar

Ledamot i HiSUS styrelse. Vill du kontakta Paul? Maila här.

Emelie Fryckstedt

Ekonomiansvarig i HiSUS samt i UHiS styrelse. Vill du kontakta Emelie? Maila här.

Ella Telning

Ledamot i UHiS styrelse. Vill du kontakta Ella? Maila här.

KANSLI

Peter Falkegård - Kanslichef

Vill du kontakta mig? Maila här.

Rebekah Krebs - Administratör

Mitt namn är Rebekah Krebs och jag jobbar på HiSUS/UHiS kansli som administratör. Det innebär att jag jobbar med allt från kommunikation, marknadsföring, ekonomi, administration, påverkansarbete, uppsökande verksamhet och även lite social verksamhet. Just nu håller vi på att dra igång 16+ verksamhet och även ett studentnätverk för hörselskadade och döva som pluggar eftergymnasialt.

Precis som mina övriga kollegor på kansliet är jag också synskadad och på min fritid håller jag på med den paralympiska idrotten goalball.

Har du någon feedback/funderingar kring vår externa kommunikation så tveka inte att höra av dig!

Vill du kontakta mig? Maila här.

Rakel Eriksson - Ungdomsledare

Rakel Eriksson heter jag och jobbar som ungdomsledare på Unga Hörselskadade Stockholm. Om du kommer till vår ungdomsgård eller någon annan av våra dagaktiviteter är det stor sannolikhet att vi träffar varandra där. Vi är alltid minst två ledare på plats.

Lite mer info om mig. Jag har ingen hörselskada och kan inte teckenspråk, då jag har en synnedsättning och inte ser när andra tecknar. I och med min egen funktionsnedsättning har jag en förståelse för hur det är att ha en funktionsnedsättning, även om det inte är samma typ av utmaningar jag möter när samhället har byggt hinder genom otillgänglighet eller fördomar.

I mitt jobb värdesätter jag relationen med er medlemmar och föräldrar, då jag vill kunna bemöta alla på ett personligt sätt. Det finns teckenspråkstolk på alla våra aktiviteter vid behov, då vår organisation är tvåspråkig, vill vi kunna skapa förutsättningar för alla att kommunicera oavsett förstaspråk.

Jag är utbildad fritidsledare vid Skarpnäcks folkhögskola och på fritiden är jag mycket aktiv i andra ideella organisationer.

Vill du kontakta mig? Maila här.

Unga Hörselskadade i Stockholms Län & Stad
Malmgårdsvägen 63a, 11638 Stockholm (t-bana Skanstull)

Mail: hisuskansli@uh.se 
Telefon: 079 318 10 77

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy